mandag 3. desember 2007

Olá!

I helga har vi opplevd utelivet i Setubal og Palmela.
På fredag spiste vi middag på restaurant sammen med Dulce og typen, eksvolontøren Thomas fra Belgia og dama hans Maria (begge jobber i organisasjonen.)Thomas var volontør her i fjor, fikk seg dame og bor i Palmela nå.
Etter middagen dro alle bortsett fra Thomas og Maria til Setubal. Koste oss på et utested med masse folk og bra musikk.


På dagen på lørdag ommøblerte vi stua, nå er den mye finere:)Skal legge ut bilde etter vi har fått på plass juletreet vi fikk i dag.

Kvelden ble tilbragt i Palmela. Først på en pub, deretter på diskotek. Vi betalte 5 euro for inngangen på diskoteket, og fikk en valgfri drink med på kjøpet. Ganske greit:)
Kvelden besto av det vanlige; dansing, skravling og moro men også et show, "Barbados". Menn i jungelundertøy som slåss med sverd, halvnakne damer som beveget seg rundt og en gigantisk slange. (Sistnevnte var ganske kult).
Bilder fra begge kveldene er i albumet under.

Ute i Setubal og Palmela




I går lagde jeg middag, rømmegrøt. Med noe som ligna rømme smakte det nesten som ordentlig rømmegrøt:) Jeg var spent på reaksjonene da jeg satte maten på bordet. Sarah og Nadia syns det var godt (sa de hvertfall) mens Judit var mer skeptisk.
Kanel, sukker og smør er tydeligvis ikke bra nok på grøt, for det ble også brukt kakaopulver..hmm. De andre kunne ikke skjønne at jeg ikke liker det.

Sånn ser rømmegrøt ut når Sarah spiser:


1 kommentar:

Anonym sa...

et ben oui c'est meilleur avec plein de trucs dedans sinon ça a vraiment pas de gout! lol
bon comme je pense qu'il n'y a pas grand monde qui connait le français je peux ecrire tout ce que je veux! bon voila sinon tu est une fille super sympa, je peux te parler en français des fois sans m'en rendre compte et tu me le fais même pas remarquer t'essaye de comprendre c'est tres bien ;-)
j'pense qu'on va bien samuser ici, c'est plutot bien parti pour!
a noel je vais aussi ramener plein de nourriture française comme ça vous pourrez aussi tester de nouvelles recettes et on pourra bien rigoler et vous aurez le droit de trouver ça degueulasse ou de vous foutre de la gueule de notre bouffe!
bisous