Vil informere dere om resultatene av smaking av norsk mat og andre rariteter:
-Franske Sarah spiser norsk flatbrød til alle døgnets tider, gjerne med smør og salt på.
-Sarah blander flykrasj (makrell i tomat) i salaten, og synes jeg er rar som spiser det på brødskiva til frokost.
-Nadia spiste opp svartpølsa og har nå gått over til den andre svartpølsa; fårepølse (ja, jeg har sagt at det ikke er fra samme dyret...)
-Brunosten jeg har med resulterte i en god latter. Alle smakte, men var enige om at de akkurat hadde spist "cow poop" (kubæsj.)
-Jeg blir sett rart på når jeg ikke har alle mulige oljer i salaten.
-Judit spiser leverpostei med ost på.
-Vi spiser middag alt for tidlig i Norge.
-Når Judit sier; "Ja, jeg lager middag og alle skal spise sammen", mener hun egentlig; "Jeg tar med meg maten og spiser alene".
(Enten er jeg veldig dårlig til å stille enkle spørsmål på engelsk, eller hun dårlig til å skjønne engelsk. Uansett har vi et kommunikasjonsproblem.)
Jeg har fortsatt til gode å lage to norske middager, er spent på reaksjonene, særlig den første! (Rømmegrøt og fiskesuppe)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarer:
Kan sikkert bli litt reaksjoner på den ja. :P
Haha, så gøy!
Ja, vi spiser egentlig for tidlig i Norge. Merka jeg når jeg var i Paris en tur nå, også.
Legg inn en kommentar